Ποιοι Είμαστε

Εμπειρία δεκαετιών

welcome_photoΗ επιτυχημένη πορεία πολλών δεκαετιών στη διακίνηση προϊόντων της Λακωνικής γης του Δημητρίου Μαρτσούκου, οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας MIMIS το 2002, και παράλληλα στη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας, διαλογής, τυποποίησης και συσκευασίας εσπεριδοειδών και κηπευτικών στη Γλυκόβρυση Λακωνίας.

 

Η μονάδα αποτελείται από θαλάμους πρόψυξης και ψύξης, μηχανολογικό εξοπλισμό διαλογής εσπεριδοειδών μεγάλης απόδοσης και ηλεκτρονική μηχανή συσκευασίας σε δίχτυ της DAUMAR ισπανικής κατασκευής, με δυνατότητα εκτύπωσης ποικίλων πληροφοριών και γραμμωτού κώδικα (BarCode).
Τα προϊόντα που προσφέρει η MIMIS είναι άκρως ανταγωνιστικά και αυτό οφείλεται κυρίως στις ιδιόκτητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις που διαθέτει, αλλά και στους παραγωγούς που συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια με τους ιδρυτές της επιχείρησης.
Βασιζόμενοι στη σχέση “Ποιότητα – Συνέπεια – Τιμή” η MIMIS, πέραν της Ελληνικής αγοράς, έχει επεκτείνει τις πωλήσεις της και στις Ευρωπαϊκές αγορές ανταποκρινόμενη πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους, με αποτέλεσμα τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της.

Επικοινωνία

Τελευταία Νέα

June 12, 2014
Κατεβάστε και δείτε τον ισολογισμό της MIMIS ΕΠΕ για το έτος 2013. ...
May 26, 2013
Κατεβάστε και δείτε τον ισολογισμό της MIMIS ΕΠΕ για το έτος 2012. ...